De nieuwbouwlocatie van deze kapsalon ligt aan de kop van het winkelplein de Commandeur in Gemert. Voorheen was het aanblik van dit plein een schutting van woningen. Het nieuwe pand van Gossip kappers complementeert het Gemertse winkelplein.

Het concept is een kapsalon die zichzelf presenteert. Een soort etalage waar met trots getoond word waar Gossip Kappers voor staat.

Is uw kapsalon toe aan een nieuw gezicht? Met schetsen brengen we uw pand weer tot leven! Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Het bestemmingsplan gaf de mogelijkheid tot het bouwen van een schuur. Om een toegevoegde waarde te leveren aan het winkelplein, is gekozen voor een andere benadering dan die men zou verwachten bij een schuurachtig gebouw.

Het concept is vormgegeven als een volume van antraciet baksteen dat zich opent naar het plein en een meer gesloten wit volume dat het achtergelegen woonperceel afschermt.

Het bakstenen volume trekt de aandacht met zijn spannende vormgeving, maar verder met zo min mogelijk afleidingen op detailniveau.

Als je dichterbij komt, gaat de aandacht uit naar binnen en niet naar naar het gebouw. Zo is het grote structurele glasoppervlak naadloos weggedetailleerd in het gebouw, dus zonder kozijnen, raamdorpels e.d. Hierdoor ontstaat een spannende sculpturele vormgeving. Ook de overige details zijn zo ontworpen dat de aandacht uitgaat naar hetgeen er binnen afspeelt.