U kunt bij ons terecht vanaf het allereerste begin. Wij willen graag met u brainstormen over de mogelijkheden. Wellicht worden er al enkele schetsen gemaakt en kunnen we u enthousiast maken. Kunt u zich vinden in onze filosofie, maar woont u niet in de buurt van Gemert? Wij komen graag naar u toe om ons voor te stellen.

Als u besluit met ons in zee te gaan, maken we eerst een schetsplan eventueel met ondersteuning van een maquette of 3D impressie. Ook het uitwerken van de bouwtekening en het verzorgen van de vergunningsaanvraag houden we in eigen hand. Wilt u bij de aanbesteding of bij de bouw ondersteund worden? Met bouwbegeleiding wijzen we u graag de weg in de bouwwereld. We zijn hiermee een multidisciplinair bureau met alle kennis in huis.

U kunt dus in alle fasen van het bouwproces bij ons terecht, het grote voordeel dat u contact hebt met één partij in plaats van meerdere.

Het voldoen aan uw ontwerpopgave reikt verder dan enkel het ontwerp van uw woning. Laat u uw droomhuis of andere nieuwbouw door ons ontwerpen? Dan krijgt u van ons een ontwerp voor uw interieur of tuin aangeboden*.

* Vraag naar de voorwaarden